EUR: 327,31 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Belföld

Újabb felvétel, amin Vona tovább égeti magát

Nagyon nem sikerül mostanában olyan videót bemutatni Vona Gáborról, amin vagy ne éppen szidalmaznák, vagy “csak” ne azt vetnék a szemére, hogy mekkorát csalódtak benne.

Az elmúlt napokban több kínosnak mondható felvétel is napvilágot látott a jobbikos pártelnök erdélyi szavazatszerző körútjáról.


A legújabb videót maga Vona Gábor osztotta meg közösségi oldalán, amiből arra lehet következtetni, büszke az abban mondottakra.

„Szél Bernadettel sok dologban nem értünk egyet, de Székelyudvarhelyen úgy éreztem, meg kell védenem+ – írta posztjához a Jobbik elnöke.

A gond csak azzal van, hogy a jobbikos politikus nem mást, mint Szél Bernadettet vette védelmébe, igen nagy elánnal.

A kérdés már csak az, vajon miért kelt az LMP-s politikus védelmére Vona Gábor?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Óriási az érdeklődés az augusztus 20-i programokon

    Rendkívüli események nélkül zajlanak az augusztus 20-ai rendezvények Budapesten, a programokra rekord számú látogatót várnak – közölte Kovács Zoltán államtitkár, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Magyar ízek utcájában tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten.

  • A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA űrszondát küld a Jupiter Európé nevű holdjára

    A NASA illetékesei megadták a hivatalos hozzájárulást ahhoz, hogy űrszondát küldjenek néhány év múlva a Jupiter Európé nevű holdjára, a jégkéreg borította holdat a lehető legnagyobb részletességgel akarják feltárni az amerikai űrkutatási hivatal tudósai.