EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,82 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Újabb felvétel, amin Vona tovább égeti magát

Nagyon nem sikerül mostanában olyan videót bemutatni Vona Gáborról, amin vagy ne éppen szidalmaznák, vagy “csak” ne azt vetnék a szemére, hogy mekkorát csalódtak benne.

Az elmúlt napokban több kínosnak mondható felvétel is napvilágot látott a jobbikos pártelnök erdélyi szavazatszerző körútjáról.


A legújabb videót maga Vona Gábor osztotta meg közösségi oldalán, amiből arra lehet következtetni, büszke az abban mondottakra.

„Szél Bernadettel sok dologban nem értünk egyet, de Székelyudvarhelyen úgy éreztem, meg kell védenem+ – írta posztjához a Jobbik elnöke.

A gond csak azzal van, hogy a jobbikos politikus nem mást, mint Szél Bernadettet vette védelmébe, igen nagy elánnal.

A kérdés már csak az, vajon miért kelt az LMP-s politikus védelmére Vona Gábor?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.