2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Újabb francia városban kerültek többségbe a migránsok

Újabb francia város esett el, mindenütt hódítanak a szélsőséges iszlám tanok.

A francia kisvárosban Sarcelleben, a lakosság minden ellenállása ellenére a mohamedán vallás hívei a folyamatos migráció és betelepítések miatt megerősödtek és többségbe kerültek.
A helyi lakosság mintegy 5 éves folyamat alatt jutott el oda, hogy az egykori széles körben pozitív reputációnak örvendő zsidó kisebbsége (“Kis-Jeruzsálem”)mellett ma már a muzulmánok kerültek többségbe. Írásában a Figaro azt is megemlíti, hogy  jelenleg az önkormányzati vita napirendjén a muzulmánoknak történő juttatások, kedvezmények szerepelnek. A Figaro arra is utal, hogy ebben a kisvárosban követték el az egyik legszörnyűbb antiszemita támadást Franciaországban, amikor 2014-ben súlyos antiszemita zavargások törtek ki a városban. A muszlim befolyás sajnos nem a muzulmán vallás enyhe dogmáin alapul, hanem a Franciaország szerte megállíthatatlanul terjedő szalafista tanokon, akik a városi mecsetet uralják.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.