EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb XXIII.kerület

Újabb haláleset a tragikus helyszínen

Holtan találtak egy harminc év körüli nőt Soroksáron, közel a 2013-as, emlékezetes gyilkosság helyszínéhez. A rendőrség tájékoztatása szerint február 25-én 11 óra 20 perc körül találtak rá.

A helyszíni szemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az ittlakunk.hu úgy értesült, hogy a nő eltűnését több mint egy héttel az eset előtt bejelentették Pesterzsébeten. A helyszínhez közel gyilkolták meg 2013 szeptemberében K. Krisztinát a soroksári bicikliúton.

Négy és fél éve gyilkolták meg Krisztinát (fotó:youtube.com)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.