EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Újabb hangfelvétel került elő a nőalázó jobbikos Janiczak Dávidról

Nem kellett sokat várni azokra az újabb hangfelvételekre, amin a korrupt Jobbik-elnök, Vona Gábor helyettese, Ózd polgármestere államtitkári ambícióit magyarázgatja, újságírók megvesztegetéséről beszél, valamint egy bizottság tudatos félrevezetésével is eldicsekszik – írja a Pesti Srácok.

Az újonnan nyilvánosságra került hangfelvételeken Janiczak most éppen nem női beosztottjainak anális megalázásáról értekezik, hanem arról, hogyan számolna be egy ellenzéki politikus helyében a legutóbbi önkormányzati bizottsági ülésről, mivel támadná a polgármestert, vagyis saját magát. Majd közli, hogy a polgármester, tehát ő maga tudatosan félre akarta vezetni a bizottságot, végül azt fűzi hozzá, hogy ez meg is történt – írja a lap.


Ha ez nem lenne elég, akkor van egy másik felvétel is, amin a polgármester Almási Csaba jegyzővel arról beszélget, hogy megvesztegessenek-e, pontosabban megvegyenek-e kilóra egy újságírót, vagy sem. A hangfelvételből kiderül, hogy a nőalázó jobbikos polgármester nem tiltakozott azellen, hogy megvesztegessenek egy számukra kellemetlen újságírót.

A harmadik felvételen a kis Janiczak a saját belső vágyairól, féltett álmairól beszél. Fiatal kora ellenére az ifjú polgármester már államtitkári pozícióban gondolkodik, ám nem kizárt, hogy ezekről az ambíciókról le is mondhat az elmúlt napok botrányainak (is) köszönhetően.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.