EUR: 323,07 Ft
CHF: 282,20 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Nyíregyháza

Újabb támogatás a sportnak

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Hiszek Benned Sport Program 1. alprogramjának keretében négymillió forintos támogatásban részesítette a 2013. november óta nagy népszerűséggel zajló Mozdulj Nyíregyháza! programsorozatot.

A támogatás a 2018. évi programkínálat bővítése mellett lehetővé tette 750 ezer forint értékben eszközök beszerzését. Az önkormányzat a támogatás keretében a gerinctorna-foglalkozásokon kiválóan alkalmazható tornaeszközök beszerzésével a telt házas hétfő és szerda délutáni, valamint a külterületi gerinctorna-foglalkozások mellett a délelőtti mozgásprogramok színesítését és hatékonyabbá tételét is segíteni kívánja.

Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár is ott volt az átadáson
(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.