EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Nyíregyháza

Újabb támogatást ad a kormány

A Nyíregyházi Evangélikus Hitközség fejlesztési beruházásáról tájékozódott Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, melynek tervei már elkészültek, és várhatóan a jövő év nyarára be is fejeződhetnek a munkálatok.

Az elmúlt évben a kormány az Emberi Erőforrások Minisztériumának közreműködésével az egyházak támogatása keretében 650 millió forintot adott a Nyíregyházi Evangélikus Hitközség fejlesztési elképzeléseire. Az egyház vezetői és a projekt tervezői a gyülekezet épületében tájékoztatták Balog Zoltánt a beruházási tervekről Nyíregyházán.

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Balog Zoltán, az Emberi erőforrások minisztere és dr. Kovács Ferenc polgármester
(Fotó: Lokál)

A miniszter hangsúlyozta, az evangélikus templom felújítására 400 milliót fordítanak, emellett felújítják és bővítik a gyülekezeti házat, de más nyíregyházi épületeik rekonstrukciójára is jut majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.