EUR: 328,10 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

Újabb visszaléptetésért fizetett volna a Jobbik

A Jobbik a kisgazdák központi irodájának rezsijét, valamint jogászaik munkadíját is fizette volna. Egyetlen feltételük volt: a kisgazda jelöltek lépjenek vissza a Jobbik javára. A kisgazdák nem lépnek vissza, inkább feljelentést tesznek választási bűncselekmény miatt – írja a Mandiner.

A TV2 Tények című műsorában Paulina László a Kisgazdapárt alelnöke azt állította, hogy a Jobbik különféle anyagi juttatásokat ajánlott fel a pártnak, cserébe a visszalépésükért. Az ezt igazoló dokumentum a Mandiner birtokába jutott, amelyben tisztán kivehetők a vállalások és az a rész is, ami azt taglalja, hogy csak akkor lépnek életbe a vállalások, ha a párt visszalépteti jelöltjeit.

Fotó: Mandiner.hu

„Vállalások a Jobbik Magyarországért Mozgalom részéről az FKgP irányába” című dokumentum azonban alátámasztja Paulina állításainak tényszerűségét. A dokumentumban az áll, hogy a Jobbik a választási eredménytől függetlenül vállalja, hogy „finanszírozza 2 jogász munkadíját (a Jobbik Jogi Osztályának díjszabási táblázata alapján)”, valamint vállalja azt is, hogy fizeti a kisgazdák budapesti irodájának rezsiköltéségét – olvasható a Mandineren.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    Orbán: Megnyertük az önkormányzati választást

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy érzékeny veszteségeket szenvedtek.

  • Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Gyurcsány emberei térhetnek vissza Karácsony kabinetjébe

    Demszky Gábor volt főpolgármester és a Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc emberei térhetnek vissza a Karácsony Gergely főpolgármester vezette önkormányzatba – mondta Tóth Erik a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en.