EUR: 321,25 Ft
CHF: 283,80 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Budapest IV.kerület

Újpest, ahol odafigyelünk egymásra

Ajándék számítógépeket vehettek át káposztásmegyeri civil szervezetek

Az újpesti Jebeto Kft. és Jebeto Alapítvány jóvoltából ajándék számítógépeket vehettek át káposztásmegyeri civil szervezetek.

Pataki Gábor önkormányzati képviselő közvetítésével, a Jebeto csapata nagylelkű adományának köszönhetően 2-2-2 számítógép tulajdonosa lett a Káposztási Családok Egyesülete, a Közös Sport Egyesület és az Intarzia Káposztásmegyeri Nagycsaládosok Egyesülete.
– Büszke vagyok arra, hogy Újpesten odafigyelünk egymásra. Molnár Szabolcs alpolgármester kollégámmal azt kívántuk a megyeri egyesületeknek, hogy az adományok hozzanak örömöt az itt élő családok számára – mondta dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester. – Gyakran megfordulok a Megyeri Klub rendezvényein, jó látni, mennyi szórakoztató és oktatóprogramot szerveznek az itt élő családok egyesületei az itt élő családoknak. Újpest több mint kerület: aktív, egymásra figyelő közösség is egyben, és erre mi nagyon büszkék vagyunk.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.