2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Budapest IV.kerület

Újpest, ahol odafigyelünk egymásra

Ajándék számítógépeket vehettek át káposztásmegyeri civil szervezetek

Az újpesti Jebeto Kft. és Jebeto Alapítvány jóvoltából ajándék számítógépeket vehettek át káposztásmegyeri civil szervezetek.

Pataki Gábor önkormányzati képviselő közvetítésével, a Jebeto csapata nagylelkű adományának köszönhetően 2-2-2 számítógép tulajdonosa lett a Káposztási Családok Egyesülete, a Közös Sport Egyesület és az Intarzia Káposztásmegyeri Nagycsaládosok Egyesülete.
– Büszke vagyok arra, hogy Újpesten odafigyelünk egymásra. Molnár Szabolcs alpolgármester kollégámmal azt kívántuk a megyeri egyesületeknek, hogy az adományok hozzanak örömöt az itt élő családok számára – mondta dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester. – Gyakran megfordulok a Megyeri Klub rendezvényein, jó látni, mennyi szórakoztató és oktatóprogramot szerveznek az itt élő családok egyesületei az itt élő családoknak. Újpest több mint kerület: aktív, egymásra figyelő közösség is egyben, és erre mi nagyon büszkék vagyunk.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nagytakarítás faltól falig

  Nagytakarítás faltól falig

  Elkezdődött a kerületben a Faltól falig elnevezésű program, amelynek keretében teljes egészében megtisztítják a járdákat, járdaszegélyeket, a zöldfelületeket a hulladékoktól és a guruló szeméttől.

 • Játék a dimenziókkal

  Játék a dimenziókkal

  A formák és a fények különös játékát ábrázolják Fazakas Tibor festményei. A kiváló erdélyi képzőművész munkái még augusztus 29-ig láthatók a Forrás Galériában (Teréz krt.

 • Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Ferencváros önkormányzata augusztus 23. és 26. között rendezi meg a Bakáts Feszt elnevezésű összművészeti szabadtéri fesztivált, amelynek idén a Kálvin udvar, a Rombusz terasz és az Erkel utca ad helyet a zene, a tánc és a család jegyében.

 • Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  A Vasas Akadémia négy játékosa is részese volt az U17-es leány kosárlabda-válogatott nagyszerű világbajnoki szereplésének. Minszkben negyedik lett a magyar csapat – egy kevés hiányzott a bronzéremhez –, amelyben a klub játékosa, Dombai Réka volt a legfiatalabb, mégis ő lett a csapat legeredményesebb játékosa.