2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Vajon mitől fél az ellenzék?

Csaba Czeglédy Libero! Ezzel az ellentmondást nem tűrő, harcra hívó táblával tüntetett 150 szocialista és dékás. A Libero feltehetően nem a pelenkamárkára vonatkozott, hanem a bűnöző ügyvéd szabadon bocsátásáért tüntettek – írja az Origo.

A portál feltette a kérdést, vajon miért áll ki néhány héttel a választás előtt ennyi szocialista és gyurcsányista politikus egy börtönben ülő, zavaros múltú ügyvédért? Vajon mitől félhetnek?


A lap beszámolója szerint a tüntetésen nagyjából 150-en lehettek. Ez komikusan kevés. Viszont elég sok ellenzéki politikus ott volt. Gyurcsány pártját Varjú László politikus és Vágó István “kvízprofesszor” képviselte, ott volt Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Lendvai Ildikó volt MSZP-elnök (ő szükségét érezte, hogy beszéljen is), az egykori SZDSZ-es, később MSZP-s Mécs Imre, aztán Iványi Gábor volt SZDSZ-es lelkész, és így tovább – sorolja az Origo.

Az azonban még mindig nem derült ki, hogy vajon miért küzdenek ennyire Czeglédy Csabáért, akit különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett – hatmilliárd forintot meghaladó – költségvetési csalással gyanúsítanak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.