2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület

Vásározzunk a Citadellán!

A Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. partnereket keres Budapest legszebb panorámájú, egyedülálló helyszínére, a Citadellára faházból történő ajándéktárgy-árusításra és vendéglátó-kitelepülésre március 26-tól június 23-ig.

A feltételekkel kapcsolatban és ajánlati csomagért érdeklődni lehet: Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft., telefonszám: +36 1-225-0310/288, e-mail: [email protected]

További információ az alábbi linken érhető el: https://issuu.com/varkertbazar/docs/citadella_v_s_r_felh_v_s

Citadella tavaszi vásár (Fotó: Máté Krisztián)

Citadella tavaszi vásár (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.