EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XXI.kerület

Védenek a fagytól a Védgát utcában

Az Ökumenikus Segélyszervezet kiemelt figyelmet fordít az extrém hideg időszakban a hajléktalanokra, a fűtetlen lakásban élőkre. Csepelen a Védgát utcában működő nappali melegedőben a munkatársi létszám megerősítése mellett a szervezet meghosszabbította a nyitvatartást is, így a kerület éjszakai szállójának rendjével összehangolva immár egész napos ellátásban részesülnek a körzetben élő hajléktalanok. 

Az Ökumenikus Segélyszervezet a Facebook-oldalán közzétett felhívásában és a sajtón keresztül is arra kér mindenkit, hogy az előttünk álló különösen hideg időjárásában mindenki fokozottan figyeljen fedél nélküli és egyedül élő embertársainkra


.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.