EUR: 322,05 Ft
CHF: 281,20 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb XXI.kerület

Védenek a fagytól a Védgát utcában

Az Ökumenikus Segélyszervezet kiemelt figyelmet fordít az extrém hideg időszakban a hajléktalanokra, a fűtetlen lakásban élőkre. Csepelen a Védgát utcában működő nappali melegedőben a munkatársi létszám megerősítése mellett a szervezet meghosszabbította a nyitvatartást is, így a kerület éjszakai szállójának rendjével összehangolva immár egész napos ellátásban részesülnek a körzetben élő hajléktalanok. 

Az Ökumenikus Segélyszervezet a Facebook-oldalán közzétett felhívásában és a sajtón keresztül is arra kér mindenkit, hogy az előttünk álló különösen hideg időjárásában mindenki fokozottan figyeljen fedél nélküli és egyedül élő embertársainkra


.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.