EUR: 329,88 Ft
CHF: 300,10 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Extra

Vége a titkolózásnak! Újra szerelmes Tóth Gabi

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, új párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor. A sztárséf elismerte a Lokálnak, hogy valóban egy párt alkotnak Gabival, és nem is lehetne boldogabb.

Már korábban is szó volt arról, hogy a séf és az énekesnő összejöttek, de tegnap mindketten ugyanazt a fotót osztották meg a közösségi oldalukon, ezzel is jelezve, hogy valóban egy párt alkotnak. A képen összekulcsolták a kezüket, így bizonyítva, hogy egymáshoz tartoznak. Rengeteg gratuláló üzenetet kaptak a rajongóktól, volt, aki már nevet is adott a párosnak Gabi & Gabinak hívta őket. Felhívtuk a Séfek séfe műsor zsűritagját, Krausz Gábort, aki bár elismerte a kapcsolatot, de részleteket nem szeretett volna elárulni.
– Köszönjük a gratulációt. Boldog vagyok, de egyelőre többet nem szeretnék mondani – mondta Krausz, aki korábban a Best magazinnak beszélt arról, hogy a munkaideje miatt milyen nehezen tud párkapcsolatokat kialakítani.
„Eleinte nagyon izgalmas, hogy tudok főzni-sütni, ám pár hét után előjönnek a problémák: a szemrehányások a munkaidőm miatt. Nehéz elviselni, úgyhogy megértem azokat a lányokat, akik nem bírják” – magyarázta a sztárséf, akinek az alkarjára egy gyönyörű női arc van tetoválva. Egy kedves, hozzá közel álló barátnőjét varratta magára, akit 16 éves kora óta ismer. Gábor biztos volt benne, hogy egyszer eljön az a lány az életébe, akit ez nem fog zavarni.
„Attól sem félek, hogy egy nap a barátnőmnek magyarázkodnom kellene emiatt. Aki valóban ismer, pontosan tudja, milyen kapcsolat van köztünk” – tette hozzá a séf, akinek egyébként az időbeosztása miatt a leghosszabb kapcsolata két és fél évig tartott. Tóth Gabi pedig egy ideje szingli volt, mivel tavaly szakítottak az X-Faktor alatt megismert szerelmével, Trap Kapitánnyal. A zenésszel a mai napig jó kapcsolatban vannak, és együtt is dolgoznak. A sok munka egyébként biztosan nem okoz gondot az új szerelemben, hiszen Tóth Gabi is nagyon elfoglalt. Tavaly már Totová művésznéven versenyzett A Dal című műsorban, megmutatva új stílusát, ami népzenei elemekre épül. Úgy érezte, hogy hosszú útkeresés után végre megtalálta önmagát, nagyon büszke arra, hogy ő írja a saját dalait is. Végre igazán jó időszak következhet az életében, hiszen már nemcsak a karrierjében tud kiteljesedni, de megtalálta azt a férfit, akivel egyébként a zenei ízlésük is hasonló. Nem véletlen, hogy Gábort sokszor a konyha rocksztárjának tartják.


Tóth Gabi
Fotó: Mészáros Diána

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek