EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb Kecskemét

Végre átvehette az állami kitüntetést Hajagos Csaba

Tavaly augusztus 18-án az M5-ös autópálya 25-ös kilométerénél, Ócsa közelében torlódás alakult ki a reggeli órákban. Hajagos Csaba és családja Budapestre tartott, hogy átvegye a Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetését. Ő ugyan időben fékezett, a mögötte érkező autós azonban nem lassított. Így a kecskeméti Hírös Históriák magazin szerkesztője elrántotta a kormányt, és az előtte lévő autó és a korlát közé csapódott.

Szerencsére csak a kocsinak lett baja, a család sértetlenül megúszta az ütközést. Csabának azonban egészen eddig kellett várnia arra, hogy végre eljusson hozzá az Arany Érdemkereszt, melyet a március 15-i kitüntetettekkel együtt vehetett át Balog Zoltán minisztertől. Gratulálunk az elismeréshez!

Hajagos Csabának több, mint fél évet kellett várnia a díj átvátelére.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.