EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb IV.kerület

Virágokkal kedveskedett a hölgyeknek Dr. Zsigmond Barna Pál

Dr. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere, és a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje, Nagy István alpolgármesterrel, Pataki Gábor és Szabó Béla képviselőkkel együtt virágokkal kedveskedett nőnap alkalmából a hölgyeknek a kerületi idősotthonokban, illetve a piacon.

A kis csapat előbb a Nagyszombat utcai Őszkacsintó Idősek Klubban köszöntötte a hölgyeket, sőt, a Jebeto Kft. adományának köszönhetően egy számítógépet is adományoztak a klubnak. A férfiak ezután jártak a Baross utcai idősotthonban, Király utcai és a Tungsram utcai piacon is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.