EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Vona Gábor párttársai péniszét akarta megvizsgálni – Videó!

Egy újabb „szaftos” történet látott napvilágot a Jobbik egyik volt képviselőjének jóvoltából. Rubi Gergely egykori radikális képviselő arról mesélt az Echo Tv Napi Aktuális című műsorban, hogy Vona Gábor szívesen megvizslatta volna párttársai péniszét azért, hogy lássa, melyikük van körülmetélve.


A jobbikos exképviselő az interjút azzal kezdte, hogy ha a párt a jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor szinte biztos, hogy halálra van ítélve – írja a Mandiner. Rubi kiemelte, ha Vona nem akarja tovább rombolni az amúgy is a totális összerogyás határán álló pártot, azonnal le kell mondania. Szerinte felháborító, hogy a párt vezetője a pálfordulása érdekében tagsága kétharmadát is feláldozta, így nem csoda, hogy választóinak több mint felét mára már elbukta.


Az egykori jobbikos képviselő felidézte azt is, hogy korábban a napi szintű zsidózás és cigányozás mellett Vona Gábor szívesen megnézte volna a férfi WC-be pisilés közben, hogy melyik képviselőtársa van körülmetélve. Rubi állítja, erről maga a pártelnök beszélt egy mezőkövesdi frakcióülésen.

„…zsidózásról volt szó, és akkor Vona Gábor mondta, hogy nagyon szívesen bemegy a férfi vécébe és egy közös pisilés alkalmával megnézi, melyik képviselőtársa van körülmetélve.”

Az interjút azzal zárta a csalódott politikus, hogy nem akarnak új mozgalmat indítani, hanem inkább az elliberálisodott” Vona Gábort kéne eltüntetni a párt éléről. – írja a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.