EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Vona Gábor párttársai péniszét akarta megvizsgálni – Videó!

Egy újabb „szaftos” történet látott napvilágot a Jobbik egyik volt képviselőjének jóvoltából. Rubi Gergely egykori radikális képviselő arról mesélt az Echo Tv Napi Aktuális című műsorban, hogy Vona Gábor szívesen megvizslatta volna párttársai péniszét azért, hogy lássa, melyikük van körülmetélve.


A jobbikos exképviselő az interjút azzal kezdte, hogy ha a párt a jelenlegi irányvonalát folytatja, akkor szinte biztos, hogy halálra van ítélve – írja a Mandiner. Rubi kiemelte, ha Vona nem akarja tovább rombolni az amúgy is a totális összerogyás határán álló pártot, azonnal le kell mondania. Szerinte felháborító, hogy a párt vezetője a pálfordulása érdekében tagsága kétharmadát is feláldozta, így nem csoda, hogy választóinak több mint felét mára már elbukta.


Az egykori jobbikos képviselő felidézte azt is, hogy korábban a napi szintű zsidózás és cigányozás mellett Vona Gábor szívesen megnézte volna a férfi WC-be pisilés közben, hogy melyik képviselőtársa van körülmetélve. Rubi állítja, erről maga a pártelnök beszélt egy mezőkövesdi frakcióülésen.

„…zsidózásról volt szó, és akkor Vona Gábor mondta, hogy nagyon szívesen bemegy a férfi vécébe és egy közös pisilés alkalmával megnézi, melyik képviselőtársa van körülmetélve.”

Az interjút azzal zárta a csalódott politikus, hogy nem akarnak új mozgalmat indítani, hanem inkább az elliberálisodott” Vona Gábort kéne eltüntetni a párt éléről. – írja a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek