2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Belföld

Vonát durván számonkérték: mit művelsz te áruló?

Nem csitul a felháborodás Vona Gábor körül, aki már sokadjára haragította magára a jobboldali radikálisokat.

A Jobbik pártelnökének legutóbbi bocsánatkérése teljesen kiakasztotta a korábban még Vona mellett állókat, akik enyhén szólva sem finomkodó kérdést intéztek az ellenzéki politikushoz.


Az Elég nevű Facebook oldalon látható fotó önmagáért beszél.

A Jobbik elnökének munkássága miatt az elmúlt időben egyre többen fejezték ki nemtetszésüket, akik korábban szintén jobbikosok voltak.


Budaházy a Figyelőnek adott interjút, amiben kifejtette, szerinte nagy hiba lenne a Jobbik részéről, ha összeállna Gyurcsánnyal. Mindenkit emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány volt az, aki 2006-ban a tömegbe lövetett, a határon túli magyarok ellen uszított és máig uszít, valamint rászorította a társadalmat a devizahitelre, melynek köszönhetően a lakosság harmada csődbe ment. Kiemelte azt is, hogy az LMP-Momentum-tengellyel való összefogás sem megoldás. De a Jobbik semmiképp sem kerül kormányra 2018-ban.

Korábban Morvai Krisztina is nyíltan nekiment Vonának.

Az EP képviselő szerint fel kellene szólítani Vona Gábort a jobbikosoknak, hogy vonja vissza kijelentéseit.

Kiemelte: a Jobbik most azt mondja, Magyarország nem alkalmas arra, hogy megvédje magát a migrációtól, és azt hangoztatja, hogy a migráció kérdéseit megoldani csak globálisan lehet. Vagyis a Jobbik az ENSZ-szel és az unióval összefogva végrehajtaná a tervet, amely folytatná Európa tönkretételét, a folyamatos betelepítést.

Ha a Jobbik szivárványkoalícióra lép a migránspárti erőkkel, nem fognak tudni ellenállni az unió nyomásának – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek