EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Program

Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

Nem mindennapi előadásra készülnek a Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A „Zana nélkül mit érek én?” című műsorban Zana József mellett színpadra lépnek a művész vendégei, Koós János, Dékány Sarolta, Karda Bea, valamint Körmendi Péter és kisegyüttese. Kriszt László, a műsor rendezője lapunknak elmondta, hogy már egy éve szervezik az április 20-i programot, amelyben az azóta elhunyt Aradszky László is szerepelt volna.

Zana József slágerekkel lép majd a közönség elé

– Két éve dolgoztam együtt Zana Józseffel a Musical Pódium című zenés műsorban, ahol megbeszéltük, hogy folytatnunk kellene, esetleg egy önálló estével. Aztán tavaly el is kezdtük összeállítani a műsort, többek között Aradszky Lászlóval, de sajnos ő közben elhunyt, így abbamaradt a szervezés, hiszen ki is tudta volna pótolni őt. Az év elején összeszedtük magunkat, és a bánatból felocsúdva azt mondtuk, meg kell csinálni, már csak azért is, hogy visszahozzuk Aradszky László emlékét a színpadra – mondta lapunknak Kriszt László, aki hozzátette: sok-sok nagy örökzöld slágerre számítsanak a nézők, de Zana Józseftől és Koós Jánostól nem áll messze a humor, így több régi anekdotával, sztorival is szórakoztatják majd a közönséget.
– A nagy öregek tudják, hogy a publikumot nem szabad becsapni, a színpad megköveteli, hogy minden, a zene, az ének, a próza élőben jelenjen meg a publikum előtt, talán nem véletlen, hogy ezek a kiváló művészek még mindig kellenek a közönségnek, és igénylik azokat.
Mint azt Kriszt László elmondta, a műsor keretét két fiatal színész, Dombrádi Alina és Vég András összekötő szövegei adják, a fellépő művészek pedig önálló műsorrészeket mutatnak be.
– Persze  Zana József egyenlő a humorral, és ez Koós Jánostól sem áll messze. De mellettük több ismert művész is fellép majd. Dékány Saroltát például már igen ritkán lehet színpadon látni, de most az igazán kuriózumnak számító Cherbourgi esernyők betétdalaiból összeállított blokkal fog fellépni, valamint duettet is énekel Koós Jánossal. Karda Bea pedig az örök fiatalságával
és lendületével ad elő egy sziporkázó műsorrészt, míg Körmendi Péter és kisegyüttese – édesapjához méltóan – virtuóz élő zenei kísérettel és egy önálló zenekari blokkal kápráztatja el a közönséget.


Kapcsolódó Cikkek