EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Sopron

Zúgó vastaps

Felállva, hosszú percekig tartó zúgó vastapssal ünnepelte a közönség a premieren az Ármány & szerelem című rockzenés játék stábját a Soproni Petőfi Színházban.

A bemutatóra a leghűségesebb városba utazott a mű dalainak szövegírója, Demjén Ferenc, aki nagy elismeréssel szólt a produkcióról, kiemelve a magas szintű énekesi teljesítményeket. Az előadás zenei anyaga a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával cédén is megjelent, amit örömmel dedikálták a szerzők és a szereplők. Az Ármány & szerelem márciusban több alkalommal látható a teátrumban.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.