EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

600 nő szülne gyereket Zsazsa özvegyének

Béranyát keres a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa özvegye. A 74 éves Frédéric von Anhalt herceg már elkezdte keresni a legtökéletesebb jelöltet, akinek 21 és 24 éves közöttinek, szőke hajúnak és német állampolgárnak kell lennie.

A herceg mindezt nem ingyen szeretné, egymillió dollárt, azaz 246 millió forintot fizet érte. Eddig több mint hatszázan jelentkeztek nála. Anhalt azért szeretne babát, hogy igazi örököse legyen. Bár korábban három gyereket örökbe fogadott, kitagadta őket, mert szerinte csak a pénz számított nekik. Anhalt már azt is eltervezte, hogy a gyerek hatéves korától egy svájci magániskolába fog járni, amibe a leendő anyának is bele kell egyeznie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.