2018. december 12., szerda
Gabriella

Külföld

Kilenc nap éhezés után találtak rá Bennyre

Hatalmas kalandban volt része Bennynek, a kutya kilenc napot töltött egyedül egy vízesés fölött az egyesült államokbeli belmonti nemzeti parkban. Az elveszett kutyát napokon keresztül kereste több kutatóegység, egy helikopter és közel száz önkéntes. Az ebnek úgy sikerült elbújnia a keresőcsapatok elől, hogy tulajdonképpen pár méterre találták meg attól a helytől, ahol elveszett. Benny jól viselte a hányattatásokat, a zord időjárás ellenére, táplálék nélkül, gazdái legnagyobb örömére túlélte a közel tíznapos nélkülözést.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros fia felügyelte a migránspaktum elfogadását

    Soros fia felügyelte a migránspaktum elfogadását

    Valami fatális véletlen okán éppen akkor állt meg 24 órára Marakesben afrikai körutazásán Alex Soros, a bevándorlást nemzetközi szinten szervező milliárdos spekuláns, Soros György trónörököse, amikor az ENSZ-tagállamok küldöttei megszavazták a világszervezet menekültügyi paktumát Marokkó fővárosában.

  • Rendőrökre támadtak a migránsok Németországban

    Rendőrökre támadtak a migránsok Németországban

    Rendőrökre és biztonsági emberekre támadtak menedékkérők kedden a németországi Bambergben egy befogadóállomáson, az összetűzésben tizenegyen megsebesültek, köztük egy rendőr, a hatóságok nyolc embert őrizetbe vettek – közölte a helyi rendőrség.