EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,43 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Egyéb XIX.kerület

91 éves lenne a Száguldó Őrnagy

Ezer szállal kötődött Kispesthez Puskás Ferenc, a legendás Aranycsapat balösszekötője, nem csoda, hogy a születésnapja minden évben ünnep a kerületben is.

Öcsiről idén is megemlékeztek, április elsején megkoszorúzták a Kökinél lévő mellszobrát, amely 2013 óta őrzi az ország mai napig legismertebb emberének emlékét. Egy másik legenda, Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó a helyszínen elevenítette fel a régi emlékeket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.

  • Slytract – Erős visszatérés

    Slytract – Erős visszatérés

    A 2005-ben alakult miskolci metál formáció hosszabb szünet után jelentkezett új videoklipjével. A visszatérés olyan jól sikerült, hogy pár nap leforgása alatt komoly felkéréseket kapott a banda, például a Cannibal Corpse előtt is felléphetnek a nyár folyamán Budapesten.