EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

A bizonytalan választók közül is sokan újraválasztanák Orbán Viktor

A bizonytalan választók közül is sokan újraválasztanák Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnököt, mert azt látják, hogy ő az egyetlen, aki kiáll Magyarországért – mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója az M1-en.

Nagy Dániel azt mondta, Orbán Viktor népszerűsége folyamatosan nő, és ez nem független a bevándorláspolitikától.


Az elemző Vona Gáborról, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjéről azt mondta, a saját pártjánál is népszerűtlenebb, mert nem minden Jobbik-támogató áll ki mellette – írja az Origo.

A Nézőpont Intézet március 19-23. között készült felmérése szerint a teljes felnőtt népesség 50 százaléka választaná ismét miniszterelnöknek Orbán Viktort. Karácsony Gergelyt 13 százalék, Szél Bernadettet, az LMP jelöltjét nyolc százalék, Vona Gábort hét százalék, Gyurcsány Ferencet három százalék, Fodor Gábort, a Liberálisok elnökét és Fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét pedig egyaránt egy százalék támogatja.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.