EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb XX.kerület

A Soros-jelölt Hiller is eltörölné a védelmi vonalat

„Én ezt a kerítést utálom. Hülye az, aki a kerítést szereti” − mondta Hiller István, az ATV Egyenes beszéd című műsorában 2015 novemberében. Hiller István nem szavazta meg a kötelező betelepítési kvóta elleni Alaptörvény-módosítást sem. Hiller István szövetségese, Karácsony Gergely megnyitná a laktanyákat a migránsoknak, és önkormányzati lakásokat adna nekik. Erre számíthatunk, ha hatalomra kerülnek.

− Ha Magyarországból bevándorlóországot akarnak csinálni az ellenzéki jelöltek, akkor a rendelkezésre álló pénzt nem a hazai településeken fogják elkölteni, hanem évente kilencmillió forintot adnak majd a migránsoknak koponyánként − fogalmazott Földesi Gyula pesterzsébeti fideszes országgyűlési képviselőjelölt.


− A választáson olyan ellenzéki jelöltekkel kell megküzdenünk, akik valójában nem a pártok, hanem Soros György jelöltjei. Az ellenfeleink egymással vannak elfoglalva. Veszekednek egymással, pozíciókat osztogatnak, és saját választóikat bábként próbálják mozgatni. Ők Soros György jelöltjei, akik arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, hogy megkezdhessék a betelepítéseket, és bevándorlóországgá tegyék Magyarországot − világított rá a háttérben egyre jobban kirajzolódó hálózatra Földesi Gyula. − Mi ezzel szemben az országunkat, az itt élő családokat támogatjuk, és őket akarjuk megvédeni. Mi megtartjuk a kerítést, és küzdünk betelepítés ellen. Mi megakarjuk őrizni Magyarországot magyar országnak! Azt szeretnénk, ha gyermekeink és unokáink évtizedek múlva is egy magyar országban élhetnének! Mi ezt a küzdelmet értük tesszük!

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.