EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Extra

AG Weinberger zenei utazásra viszi rajongóit

Igazi csemegét ígérnek a rajongóknak a AG Weinberger szóló estjén, aki április 21-én a Hungarikum Pódium színpadán ép fel. Az est mottója akár a jazz, blues, soul, electro… a hang, a mese és a kép kalandja is lehetne.

Egy különleges interaktív multimédia koncepció – a XX. század meghökkentő meséi, szubjektív zenei utazás révén kerülnek a közönség elé, ahol a tradicionális blues-tól, a jazz sajátos világán keresztül az electro friss hangzásáig tárul fel a modern kor szellemisége hang, kép, szín folyamatos összhatásaként.


Az előadóest egy szükségből lett GRINGÓ izgalmas egzisztenciális kalandja. Az előadás központi témája az identitását kereső ember, aki a mai kor társadalmi, esztétikai és filozófiai kérdéseire keresi a válaszokat.

A művész virtuóz módon ötvözi a különböző stílusokat és hangzásokat, szemünk előtt építi egységes egésszé az élményt, amiben a néző részesül. A vetítésből és népszerű slágerekből álló est üdítő és feltöltő program.

A színpadon, az akusztikus gitárokon kívül egzotikus és ritkán hallható lapsteel gitárok is megszólalnak a legkorszerűbb elektronikus hangképző eszközök mellett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

    Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

    Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

  • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

    Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

    Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.