EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Aligátort szelídít Dwayne Johnson

Hamarosan Magyarországon is bemutatják, a Rampage: Tombolás című filmet, amelyben Dwayne Johnson egy olyan zoológust alakít, akinek a legjobb barátja egy albínó gorilla, George.

Egy rosszul sikerült genetikai kísérlet miatt az emberszabású tombolni kezd, de más állatok is küzdenek majd a filmben. A Szikla pedig azt is megmutatta, hogy a film kedvéért még egy aligátorral is összebarátkozott. Ugyanakkor mindenkit figyelmeztet, hogy senki se próbálja ki ugyanezt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fehérneműben hódít Liu Shaolin Sándor

    Fehérneműben hódít Liu Shaolin Sándor

    Korcsolyája nélkül arat történelmi sikert Liu Shaolin Sándor. A fiatal sportoló mindössze egy fotózás erejéig hagyta maga mögött a jégpályát és bújt modell szerepbe. A 23 éves gyorskorcsolyázó a sloggi fehérnemű márka első férfi arcaként mutatkozott be, a kamerák előtt pedig nem egyedül kellett pózolnia, partnere Iszak Eszti volt, aki már harmadik éve tölti be a márkanagykövet szerepét.

  • Kirekesztik vak Léla szerelmét

    Kirekesztik vak Léla szerelmét

    A vak Léla Ardealt kedves, vidám természete és látnoki képessége miatt kedvelik a kisváros lakói. Gyűlölik és kirekesztik viszont azt az elátkozott, torz ifjút, akibe Léla beleszeret.