EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Áll a bál a Jobbikban

Egymásnak estek a Jobbik elnökségének tagjai – bizonyítja az a hangfelvétel, amelyet az Origo közölt arról, hogyan szólítja fel lemondásra Mirkóczki Ádám szóvivőt Toroczkai László alelnök. Ásotthalom polgármestere azután akadt ki, hogy elhangzott a Jobbik „őszödi be­széde”, amely­ben Mir­kóczki elismeri: ha­zugság volt, „nem volt igaz”, amit a párt ko­ráb­ban ál­lí­tott és kép­vi­selt. A tagság is kiakadt, a párt vezetői pedig attól tartanak, hogy „Vona testőrsége” lehallgatja őket, miközben úgy próbálnak „előremenekülni”, hogy egymást szólítgatják fel lemondásra, és helyezkednek.

Sokan már a “Vona utáni időkre” készülnek Fotó: MTI

Ugyanakkor a Jobbik-tagoknál az is kiverte a biztosítékot, hogy kiderült: a másik alelnök, Sneider Tamás egy eltitkolt vadászbirtok felett rendelkezik. „Valóságos lavina indult el, felháborodott jobbikosok támadják a párt Facebook-oldalát, gyalázkodó kommentek árasztották el az elnökségi tagok netes felületeit” – írta a Ripost. A bulvárlap szerint ismét puccshangulat uralkodik a párton belül, sokan már azokra az időkre készülnek, amelyek „Vona távozása után” kezdődnek.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.