2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Áll a bál a Jobbikban

Egymásnak estek a Jobbik elnökségének tagjai – bizonyítja az a hangfelvétel, amelyet az Origo közölt arról, hogyan szólítja fel lemondásra Mirkóczki Ádám szóvivőt Toroczkai László alelnök. Ásotthalom polgármestere azután akadt ki, hogy elhangzott a Jobbik „őszödi be­széde”, amely­ben Mir­kóczki elismeri: ha­zugság volt, „nem volt igaz”, amit a párt ko­ráb­ban ál­lí­tott és kép­vi­selt. A tagság is kiakadt, a párt vezetői pedig attól tartanak, hogy „Vona testőrsége” lehallgatja őket, miközben úgy próbálnak „előremenekülni”, hogy egymást szólítgatják fel lemondásra, és helyezkednek.

Sokan már a “Vona utáni időkre” készülnek Fotó: MTI

Ugyanakkor a Jobbik-tagoknál az is kiverte a biztosítékot, hogy kiderült: a másik alelnök, Sneider Tamás egy eltitkolt vadászbirtok felett rendelkezik. „Valóságos lavina indult el, felháborodott jobbikosok támadják a párt Facebook-oldalát, gyalázkodó kommentek árasztották el az elnökségi tagok netes felületeit” – írta a Ripost. A bulvárlap szerint ismét puccshangulat uralkodik a párton belül, sokan már azokra az időkre készülnek, amelyek „Vona távozása után” kezdődnek.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat – mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el. A Bábolna a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely azonban az eljárás lezárultáig engedélyezte a szerződéskötést az új szereplővel, különben veszélyesen elszaporodhatnának a rágcsálók – írja szombati számában a Magyar Idők.