EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Bajnai Gordon: a Jobbik egy igazi neonáci párt!

Bajnai Gordon, volt miniszterelnök, is pontosan tudta mi is a Jobbik valójában, kerek perec kimondta, hogy Vona Gábor folyamatos korrupciós ügyekkel átszőtt pártja egy igazi neonáci párt!

Többször hangsúlyozta, átlát Vona álnok cukiskodásán, a korrupt pártelnök hiába simogatja a cuki kutyusokat, Bajnai szerint a programjuk az államcsőd és a polgárháború.


Emlékezzünk, hogy Bajnai utolsó parlamenti beszédében is kiemelte a Simicska Lajos által kilóra megvett pártot, azt kérte az Országgyűléstől, hogy legyen a Jobbik a közös ellenség!

Bajnai néhány nappal ezelőtt is figyelmeztetett közösségi oldalán, hogy “a Jobbikra semmiképp ne szavazzanak” az emberek.

Az emberek pedig nem felejtenek, folyamatosan kerülnek fel az internetre a volt miniszterelnök nyilatkozatai, álljon itt a legegyértelműbb véleménye a Jobbikról:

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.