2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Bébibumm A Nagy Duettben

A Nagy Duett vasárnapi, évadnyitó adásában Csobot Adél és Nagy Adri már gömbölyödő pocakkal szerepelt és Kollányi Zsuzsi is bejelentette, hogy anyai örömök elé néz. Az öt hónapos terhes énekesnő nagyon boldog, hogy élete szerelmétől várja gyermekét és szerencsére nem gyötrik rosszullétek.

Fotó: Tv2

Kollányi Zsuzsi a TV2 A Nagy Duett című műsorának vasárnap esti, évadnyitó adásában jelentette be, hogy első kisbabáját várja. Az énekesnő Kamarás Ivánnal előadott produkcióját követően osztotta meg a nézőkkel az örömhírt, miután Liptai megjegyezte: az előadásuk alatt Iván feltűnően óvta duettpartnerét. – Igazából Iván nemcsak énrám vigyáz, hanem miránk – mutatott Zsuzsi a pocakjára, ami már igencsak kerekedik, hiszen az énekesnő az ötödik hónapban jár. Kollányi az adás után boldogan mesélt arról, mennyire várja már a babát.


– Nagyon nehéz volt magamban tartani, hiszen ez egy teljesen új élmény. Az első várandósság, azt gondolom, mindenkinek egyszerre sokkoló és csodálatos, de életem legszebb utazása – nyilatkozta az NLCafe.hu-nak az énekesnő, aki nagyon boldog, hogy élete szerelmétől várja gyermekét és szerencsére rosszullétek sem nagyon gyötrik.

– Nagyon boldoguk vagyunk a párommal. (…) A lelkesedésem, ahogy látszik, adott és a fizikai tűrőképességem is. Nem szívesen állok, ha nem muszáj, de egyébként nagyon szerencsésnek érzem magam, mert rosszulléteim sem voltak – tette hozzá a kismama. Zsuzsi bejelentése után egyértelmű, hogy az idei Duett a kismamák évada, hiszen Csobot Adél is pár hete jelentette be, hogy második kisfiával várandós, valamint a zsűri székében helyet foglaló Nagy Adri is július elejére várja első gyermekét, aki szintén fiú lesz.


Fotó: Tv2

Csobot Adél
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.