EUR: 317,85 Ft
CHF: 280,83 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Extra

Bébibumm A Nagy Duettben

A Nagy Duett vasárnapi, évadnyitó adásában Csobot Adél és Nagy Adri már gömbölyödő pocakkal szerepelt és Kollányi Zsuzsi is bejelentette, hogy anyai örömök elé néz. Az öt hónapos terhes énekesnő nagyon boldog, hogy élete szerelmétől várja gyermekét és szerencsére nem gyötrik rosszullétek.

Fotó: Tv2

Kollányi Zsuzsi a TV2 A Nagy Duett című műsorának vasárnap esti, évadnyitó adásában jelentette be, hogy első kisbabáját várja. Az énekesnő Kamarás Ivánnal előadott produkcióját követően osztotta meg a nézőkkel az örömhírt, miután Liptai megjegyezte: az előadásuk alatt Iván feltűnően óvta duettpartnerét. – Igazából Iván nemcsak énrám vigyáz, hanem miránk – mutatott Zsuzsi a pocakjára, ami már igencsak kerekedik, hiszen az énekesnő az ötödik hónapban jár. Kollányi az adás után boldogan mesélt arról, mennyire várja már a babát.


– Nagyon nehéz volt magamban tartani, hiszen ez egy teljesen új élmény. Az első várandósság, azt gondolom, mindenkinek egyszerre sokkoló és csodálatos, de életem legszebb utazása – nyilatkozta az NLCafe.hu-nak az énekesnő, aki nagyon boldog, hogy élete szerelmétől várja gyermekét és szerencsére rosszullétek sem nagyon gyötrik.

– Nagyon boldoguk vagyunk a párommal. (…) A lelkesedésem, ahogy látszik, adott és a fizikai tűrőképességem is. Nem szívesen állok, ha nem muszáj, de egyébként nagyon szerencsésnek érzem magam, mert rosszulléteim sem voltak – tette hozzá a kismama. Zsuzsi bejelentése után egyértelmű, hogy az idei Duett a kismamák évada, hiszen Csobot Adél is pár hete jelentette be, hogy második kisfiával várandós, valamint a zsűri székében helyet foglaló Nagy Adri is július elejére várja első gyermekét, aki szintén fiú lesz.


Fotó: Tv2

Csobot Adél
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek