EUR: 323,05 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Eger

Betömik a lyukat

A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utca kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett teljes csapadékvíz-rendezési és -felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.

Az önkormányzat felhívja az autósok és a közlekedők figyelmét arra, hogy ne megszokásból közlekedjenek, hanem fokozott óvatossággal közelítsék meg a Csiky és Barkóczy utca kereszteződését! A jelenlegi helyzetben a buszok, a kétirányú autós forgalom és a Csiky utcán felfelé közlekedők útjának biztosítása érdekében fontos a türelem és a figyelmes közlekedés.


Mint ismert, március 12-én a reggeli órákban beszakadt az útpálya a Csiky és a Barkóczy utca találkozásánál. A keletkezett lyuk felülről nézve mintegy 40 x 40 cm-es kiterjedésű, alatta azonban egy mély kráter húzódik, így a közlekedés biztonsága érdekében szükséges volt egy kb. 4 x 4 méteres terület forgalomtól való elzárása.

Egy hónapig csúfította a beszakadt út a belvárost és akadályozta a forgalmat

Kapcsolódó Cikkek