2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Eger

Betömik a lyukat

A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utca kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett teljes csapadékvíz-rendezési és -felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.

Az önkormányzat felhívja az autósok és a közlekedők figyelmét arra, hogy ne megszokásból közlekedjenek, hanem fokozott óvatossággal közelítsék meg a Csiky és Barkóczy utca kereszteződését! A jelenlegi helyzetben a buszok, a kétirányú autós forgalom és a Csiky utcán felfelé közlekedők útjának biztosítása érdekében fontos a türelem és a figyelmes közlekedés.


Mint ismert, március 12-én a reggeli órákban beszakadt az útpálya a Csiky és a Barkóczy utca találkozásánál. A keletkezett lyuk felülről nézve mintegy 40 x 40 cm-es kiterjedésű, alatta azonban egy mély kráter húzódik, így a közlekedés biztonsága érdekében szükséges volt egy kb. 4 x 4 méteres terület forgalomtól való elzárása.

Egy hónapig csúfította a beszakadt út a belvárost és akadályozta a forgalmat

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.