EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Sport

Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

Usain Bolt elküldte a beígért pezsgőt a téli olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltónak. A sprinter még a játékok előtt kijelentette: pezsgővel lepi meg azt a győztest, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra.

Az olimpiai és világbajnok sprinter nem a levegőbe beszélt, s miután a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor alkotta kvartett „boltosan” ugrott fel a phjongcshangi dobogó tetejére, elküldte a beígért pezsgőt – hangzott el a Rádió 1 reggeli műsorában. A bizonyító erejű fotót már jóval korábban kommentálta a tavaly visszavonult futóbajnok az Instagramon, így csupán idő kérdése volt, hogy a magyar váltó megkapja a jól megérdemelt ajándékot. Bolt nem akármilyen pezsgőt küldött, egy hatliteres Mummot, amely alsó hangon 150 ezer forint, mellé pedig hat kisebb kiszerelésű, alig tízezres palackot.


– Alighanem előbb-utóbb közösen megisszuk a pezsgőt valamilyen jeles esemény alkalmával – árulta el a Lokálnak Liu Shaolin Sándor, a váltó oszlopos tagja. – Persze kiderítjük, mennyi ideig őrzi élvezeti értékét, aztán valamikor kidurrantjuk, s persze eltesszük emlékbe az üveget, amely mellé Usain Bolt oklevelet is mellékelt.

/Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Fiatal tekésekkel erősített a Szeged

  Fiatal tekésekkel erősített a Szeged

  Egy távozó és három fiatal érkező az Alabárdos Szegedi TE keretében! A Tisza-partiak férfi tekecsapatától a bajnoki szünetben Fehér Béla eligazolt Nyíregyházára, de az együttes gerince egyben maradt – tudtuk meg Karsai Ferenctől, az Alabárdos Szegedi TE elnökétől.

 • Bacsa Péterre már a birkózó vb előtt komoly megméretés vár

  Bacsa Péterre már a birkózó vb előtt komoly megméretés vár

  Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség  alelnöke számára nem csupán a rendezés sikere és a hazai versenyzők eredményessége fontos az októberi budapesti világbajnokságon, ugyanis a magyar fővárosban választanak majd új tagokat a nemzetközi szövetség vezető testületébe, melybe ő is pályázik.

 • Messi lemondta a válogatottságot

  Messi lemondta a válogatottságot

  Lionel Messi ideiglenesen lemondta a válogatottságot: az ötszörös aranylabdás labdarúgó idén nem lép pályára az argentin együttesben.