EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

Usain Bolt elküldte a beígért pezsgőt a téli olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltónak. A sprinter még a játékok előtt kijelentette: pezsgővel lepi meg azt a győztest, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra.

Az olimpiai és világbajnok sprinter nem a levegőbe beszélt, s miután a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor alkotta kvartett „boltosan” ugrott fel a phjongcshangi dobogó tetejére, elküldte a beígért pezsgőt – hangzott el a Rádió 1 reggeli műsorában. A bizonyító erejű fotót már jóval korábban kommentálta a tavaly visszavonult futóbajnok az Instagramon, így csupán idő kérdése volt, hogy a magyar váltó megkapja a jól megérdemelt ajándékot. Bolt nem akármilyen pezsgőt küldött, egy hatliteres Mummot, amely alsó hangon 150 ezer forint, mellé pedig hat kisebb kiszerelésű, alig tízezres palackot.


– Alighanem előbb-utóbb közösen megisszuk a pezsgőt valamilyen jeles esemény alkalmával – árulta el a Lokálnak Liu Shaolin Sándor, a váltó oszlopos tagja. – Persze kiderítjük, mennyi ideig őrzi élvezeti értékét, aztán valamikor kidurrantjuk, s persze eltesszük emlékbe az üveget, amely mellé Usain Bolt oklevelet is mellékelt.

/Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Veszélyben Mourinho állása

  Veszélyben Mourinho állása

  Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.