EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb XVII.kerület

Bringázzanak biztonságosan gyermekeink!

Az önkormányzat támogatásával a XVII. Kerületi Rendőrkapitányság első alkalommal rendezte meg a rákosmenti iskolák kerékpárosversenyét múlt szerdán a Jókai Mór Református Általános Iskolában.

A közlekedésbiztonsági és ügyességi megmérettetésen öt kerületi iskola, a Zrínyi, a Podmaniczky, a Gregor, a Czimra és a Jókai ötven felső tagozatos diákja vett részt, hogy a nap végére kiderüljön, ki volt közülük a legügyesebb kerekező.


Rendőri segítséggel és felügyelet mellett zajlott a program
( Fotó: Sáfár Tibor)

A kerületi rendőrök felügyeletével indult a verseny az iskola udvarán felállított ügyességi pályán, ahol a diákok bizonyíthatták tudásukat, miközben megismerkedhettek a kerékpáros közúti közlekedés szabályaival. A verseny a KRESZ-lapok kitöltésével zárult − számolt be a történtekről a rakosmente.hu. Az ötödikeseknél Balla Máté, a hatodikosoknál Palotai Jonatán, a hetedikeseknél Tűri Andor, míg a nyolcadikosoknál Zsedő Ádám bizonyult a legjobbnak.

Trükkös feladatok vártak a felsősökre
( Fotó: Sáfár Tibor)

Biztonságosabban közlekedhetnek a fiatalok mostantól
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.