EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket. Az énekes és felesége mindent megtesznek Szofi gyógyulásáért.

Caramel

„Drukkoljatok!” – írta közösségi oldalára Caramel felesége, Szilvi, mielőtt elkezdődött kislánya műtéte. A fiatal anyuka alig eszik, és férjével együtt életük legrosszabb időszakát élik: három és fél éves kislányukról egy hosszan elhúzódó, lázas megbetegedést követően kiderült, hogy leukémiás. A portra azért van szükség, mert azon keresztül hatékonyabban tudják adagolni a gyógyszereket, így nem kell folyton az érzékeny vénákat szúrni. A portkatétert általában a mellkas bőre alá ültetik be. Caramel szívbemarkoló sorokkal ecsetelte közösségi oldalán, hogy felfoghatatlan számukra, ami történt, de mindent megtesznek Szofi gyógyulásáért.


„Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött” – kezdte az énekes.

„Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben. Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit, a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, se írásban, se pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani.Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. Feleségem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok! A fellépéseimnek, feladataimnak az erőmhöz mérten megpróbálok eleget tenni. Kérem Istent, adjon erőt életünk legnagyobb küzdelméhez. Szeretünk Titeket!” – tette hozzá Caramel.


Caramel és Szilvi folyton Szofi mellett van

A kisgyerekek jó eséllyel gyógyulnak

Az akut limfoid leukémia gyorsan és heveny módon alakul ki, és a gyermekkor leggyakoribb leukémiatípusa. Minden esetben kemoterápiás kezelés szükséges, és a kicsik szteroidot is kapnak. Jó hír, hogy a gyermekkorban kialakuló akut limfoid leukémia nagyon jó arányban, 80-90 százalékban gyógyítható.

Világsztárok is harcoltak a gyerekükért

Michael Bublé hároméves kisfiánál, Noahnál 2016 végén májrákot diagnosztizáltak. Az énekes az összes koncertjét lemondta, hogy gyermekével tudjon lenni. Pokolian nehéz időszak következett, de szerencsére tavaly májusban hivatalosan is megerősítették, hogy meggyógyult a pici. Bublé és felesége, Luisana nem is lehetne boldogabb. Sajnos azonban nem minden esetben történt meg a „csoda”, és nem mindig sikerült leküzdeni a szörnyű kórt. 1994-ben a Mötley Crüe énekese, Vince Neil vesztette el négyéves kislányát, Skylart, akinek már szinte az egész testében elterjedt a rák.

Michael Bublé és felesége megkönnyebbült, hogy meggyógyult a kisfiuk

A picit rózsaszín koporsóban temették el, és a rocker csak szakember segítségével tudta feldolgozni az elképesztő veszteséget. Rob Delaney komikus pedig az év elején osztotta meg közösségi oldalán, hogy elvesztette kétéves kisfiát. A pici agydaganattal küzdött. Érthetően az egész család összetört.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek