EUR: 313,46 Ft
CHF: 276,84 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Egyéb Sopron

Contact Day – Karriernap a közgázon

A Vállalati Kapcsolati Csoport ötödik alkalommal rendezi meg a korábbi években nagy látogatottságnak örvendő karriernapot, azaz a Contact Dayt április 18-án.

A ContacDay az elmúlt években nagy sikert aratott a fiatalok és cégek körében egyaránt
Fotó: SOE

A rendezvény nemcsak egy egyszerű karriernap vagy vállalati rendezvény és képviseleti lehetőség, hanem sokkal inkább a gazdaság és a tudomány találkozási pontja. A közgazdaság-tudományi kar elkötelezett híve a gyakorlatorientált oktatást integrálni képes felsőoktatásnak, és ennek szellemében rendezik meg a tavaszi Contact Dayt is.
A program délelőtti részében szakmai előadások lesznek, délután pedig karrierközpontú és céges kerekasztalokhoz csatlakozhatnak a hallgatók. Párhuzamosan a rendezvénnyel az érdeklődők egész nap megtekinthetik a vállalatok Companies Wallját, amely a cégek információs falai alkotta kiállítást valósítja meg.
A Contact Day 2018 célja, hogy évről évre olyan kommunikációs felületet biztosítsanak, ahol az üzleti szféra vezetői és képviselői, akadémikusok, szakemberek, munkatársak és a hallgatók közvetlen kapcsolatba léphessenek egymással. Így minden fél számára hasznos információcserék és akár partnerségek jöhet létre. További cél, hogy a kapcsolatépítéssel párhuzamosan a fiatalok kézzelfogható, gyakorlatorientált tudást vihessenek haza. A kar számára kiemelten fontos, hogy az egyetemisták és főiskolások a vállalati és üzleti szféra prominens személyiségeitől olyan gyakorlati tudást kapjanak, amely akár megalapozhatja életpályájukat.
A rendezvényt ismét a Soproni Felsőoktatásért Alapítvány közreműködésével tartják meg.


Contact Day 2018 – Karriernap a Soproni Közgázon
április 18. 10 óra
Helyszín: SOE LKK Sopron, Erzsébet u. 9., aula

Kapcsolódó Cikkek