EUR: 330,83 Ft
CHF: 302,86 Ft
2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Külföld

Csődbe vitte férjét a játékfüggő feleség

Chris Forte 3,5 millió fontos (nagyjából egymilliárd forintos) adósságot nyög, amelyet exfeleségének „köszönhet”. Megismerkedésükkor a húszéves, csinos és ambiciózus Lia nemcsak őt, hanem a szüleit is elbűvölte.

Juliana Posman hamarosan a felesége lett, és a férfi tudta nélkül rengeteg pénzt kért kölcsön férje szüleitől, barátaitól, mondván, amint rendeződik a vízuma, visszaadja a pénzüket. Ők hittek neki, odaadták a kért összeget, de sosem látták viszont a pénzüket. Nem tudhatták, hogy ártatlannak tűnő menyük valójában játékfüggő, akinél ez odáig fajult, hogy teljesen tönkretette a családot.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Isten áldja!

    A nap képe: Isten áldja!

    Gyönyörű látványt nyújt az ausztráliai Sydney városának Szűz Mária Katedrálisa. A homlokzatra fényfestéssel rajzolták a szentanyát és a bébi Jézus képmását a Karácsony Fényei ünnepi programsorozat keretében.

  • Megvédte Magyarországot Varga Judit

    Megvédte Magyarországot Varga Judit

    A magyar jogállamiság helyzetével foglalkozó európai uniós tanácsi meghallgatás egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárás volt, amelynek folyamán bebizonyosodott, hogy bizonyos érdekcsoportok meg akarják osztani a tagállamok közötti egységet – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter.