2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Diana előtt tisztelgett ruhájával Katalin hercegné

Újabb taggal bővült a királyi család, hétfőn megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, méghozzá egy gyönyörű kisfiú, akinek a nevét egyelőre nem lehet tudni. A hercegné egy tűzpiros ruhában lépett ki a kórház kapuján, ezzel a gesztussal Diana előtt tisztelgett.

Angliában hosszú hetek óta ment a találgatás, hogy vajon Katalin hercegné milyen öltözékben mutatja be újszülött gyermekét. Sokan a zöldre tippeltek, ám végül a piros volt a nyerő, mindez pedig megható tisztelgés volt Diana hercegné emléke előtt, aki 1984-ben egy hasonló szettet viselt, miután világra hozta második fiát, Harry herceget. Katalin hercegné egyébként bámulatosan nézett ki mindössze pár órával a szülés után, persze ebben segítségére voltak a stylistok és sminkesek, akik órákon át a megjelenésén dolgoztak. Most persze mindenki a kisfiú nevére kíváncsi, Angliában fogadni is lehet arra, hogy hívják majd a legfiatalabb királyi családtagot. Legtöbben az Artúrra voksoltak, de az esélyes nevek között szerepel a James és az Albert is.


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.