EUR: 318,12 Ft
CHF: 280,61 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Ezek a színészek is a Fideszre szavaznak

Az Origó magyar színházi élet vezető képviselőit kérdezte az április 8-ai szavazáshoz való hozzáállásukról.

 

Reviczky Gábor

“Engem kizárólag a tények érdekelnek. Mindenféle politikai megnyilvánulásban is. Tény az, hogy a jelenlegi Fidesz-kormány hihetetlen dolgokat művelt. Visszafizette az elképesztően magas IMF-hiteleket, körülbelül 4 ezer milliárd forintot.Soha ennyi kézzelfogható eredményt még nem ért el kormány” – mondta Reviczky Gábor az Origónak.


Fotó: Torma Sándor

Eperjes Károly

Én evidenciának látom a feladatot, és ha nekem ezt magyaráznom kell, akkor nálam nagyon nagy baj van – mondta az Origónak a színész.

Fotó: Soproni Petőfi Színház

 Németh Kristóf


Németh Kristóf ZOOM Misszió – országos kiállítás-sorozat neves személyiségek támogatásával

“Mindenkit arra buzdítok, hogy menjen el szavazni! A választás nem csupán a demokrácia nagy ajándéka, de egy felelős állampolgár kötelessége is.” – mondta az Origónak a színész.

A teljes cikket ITT olvashatják.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

  • Nem figyeli meg az állam a turistákat

    Nem figyeli meg az állam a turistákat

    A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) semmilyen vendégekkel kapcsolatos személyes adatot nem tárol és kezel majd, kizárólag statisztikai adatok digitális tárolására lesz alkalmas – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Időknek.