EUR: 328,13 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Külföld

Ezért ment Brüsszelbe Soros György! Büntetni akarja Magyarországot

Úgy tűnik nem akarja tudomásul venni a Fidesz győzelmét Soros György, aki most Brüsszelbe érkezett, hogy megbüntesse Magyarországot.

Mint arról beszámoltunk, Soros György hétfőn Brüsszelben megbeszélést folytat Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével.


A bizottság szóvivője már nem is próbált úgy tenni, mintha nem Soros utasítaná őket, sajtótájékoztatóján a legnagyobb természetességgel előre elmondta, Soros kedvenc vesszőparipáiról fognak tárgyalni: vagyis a “jogállamiságról”, a nyitott társadalmakról, meg arról, hogyan lehet megerősíteni Európa egységét. Vagyis létrehozni az Európai Egyesült Államokat, amit senki által meg nem választott bürokraták irányítanak Brüsszelből, persze Soros György igényei szerint – írja az Origo.

A lap beszámol arról is, hogy Margarítisz Szkínász szóvivő azzal is eldicsekedett, hogy Soros és Timmermans nagyon régóta ismerik egymást, és már 20 éve rendszeresen folytatnak egyeztetéseket az Európai Uniót érintő témák széles köréről. Vagyis az Európai Bizottság vezetői hivatalos tárgyalásokat folytatnak egy minden legitimáció nélküli, soha sehova meg nem választott tőzsdespekulánssal.


Szkínász egészen elképesztő módon azt is mondta: Soros Európa megosztottságának felszámolása mellett kötelezte el magát. Vagyis amellett, hogy erővel törjék le a különvéleményeket és csak az valósuljon meg, amit Soros és Brüsszel akar.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Megmentette az S.O.S felirat

  Megmentette az S.O.S felirat

  Hatalmas szerencséje volt egy 55 éves nőnek, aki egy ausztrál túrázás során veszett a végeláthatatlan bozótosban.

 • Nap képe: Picur

  Nap képe: Picur

  Elképesztően aranyos látványt nyújt a  Berlini Állatkert új jövevénye. A mindössze kéthetes csöppség a legnagyobb nyugalomban szemléli a világot.

 • Bolgár miniszterelnök: Bulgáriának nincs köze a tragédiához

  Bolgár miniszterelnök: Bulgáriának nincs köze a tragédiához

  Nem Bulgáriában szállt fel a kamionra az a 39 ember, akit szerdán Nagy-Britanniában holtan találtak a bolgár rendszámú jármű rakterében, mert a kamion nem lépett be Bulgáriába 2017-es regisztrációja óta – közölte Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök.