EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Farkasházi Réka: Nem kellett semmiről lemondani a családért – Videó!

Farkasházi Réka és kislánya, Rebeka a Családvarázs című műsorban meséltek mindennapjaikról. A színésznő elmondta, nem érzi, hogy bármiről is le kellett volna mondania a család kedvéért. Karrierjét folyamatosan építi, ezzel párhuzamosan pedig a családja útját is egyengeti. 

Farkasházi Réka néhány hónapja bejelentette, ismét babát vár. A család öröme hatalmas, legjobban azonban a színésznő kislánya, Rebeka várta a pici érkezését, mondván ha kap egy testvért, már nem ő lesz a legkisebb a családban. Réka pedig áldásként éli meg, hogy negyven évesen ismét átélheti a várandósság állapotát. Anya és lánya a Családvarázs kamerája előtt beszélték meg, a csöppség érkezése utáni teendőket.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.