EUR: 330,62 Ft
CHF: 301,24 Ft
2019. december 05., csütörtök
Vilma

Egyéb Miskolc

Felhőtlen kikapcsolódás az egész családnak!

Színes programokkal várják a családokat és minden érdeklődőt május 1-jén a Népkertben, ahol különleges produkciókkal és sztárfellépőkkel örvendeztetik meg a szervezők a közönséget. Itt lesz Bereczki Zoltán, valamint Varga Miklós és a Band is.

Hat professzionális akrobata, egy tizenkét méteres csúcstechnológiás légszőnyeg és egy monumentális bemutató – ez az Air Track Show. Tehetséges fiatalok, akik hivatásszerűen űzik az extrém sportokat. Nemzetközi szintre fejlesztett koreográfia, tele dupla szaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal. És mindezt a nézők is kipróbálhatják!


Izgalmas, ingyenes programokkal várják a szabadba vágyókat május 1-én a Népkertben

Fellép az EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram-díjas énekes, Bereczki Zoltán. Az ország egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett sokoldalúsága tesz igazán különlegessé. A miskolci közönséget legnépszerűbb slágereivel örvendezteti meg.

A legendás énekes, Varga Miklós is koncertet ad a Banddel. Pályafutását meghatározó alakítása az István, a király címszerepe. Természetesen a híres rockoperából is elhangzanak dalok a koncerten, de az Európát is együtt énekelheti vele a közönség.


Egész nap elérhető lesz a Cirkusziskola, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat a cirkuszi életben. Elsajátíthatják a zsonglőrködés tudományát, megtanulhatják egyensúlyban tartani a testüket, és megismerhetik a bűvészek titokzatos trükkjeit. Látványos kísérletek, interaktív bemutatók, mágikus ragacs, alumíniumplakett-öntés és temérdek buborék várja az érdeklődőket a MAKakadémia Játszóházban. A Miskolci Egyetem Anyagtudományi Karának játszóházában az is kiderül, mivel foglalkozik egy anyagmérnök.

Fellép a Miskolci Mazsorett Együttes, a Ködmön Formációs Táncegyüttes, és a Spider Mentőcsoport kutyás bemutatóját is láthatja a közönség. Lesz ugrólóvár, trambulin, lézerharc, extrém íjászat, buborékfoci, vidámpark, lovagoltatás, arcfestés, csillámtetoválás. A legkisebbeket pedig a Csiribiri együttes szórakoztatja majd.

Május elsején tehát izgalmas, ingyenes programokkal várják a szabadba vágyókat, 11-től egészen este fél hétig. Irány a Népkert!

Kapcsolódó Cikkek

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.