EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Fidelitas: Juhász Péter távozzon a közéletből!

A Fidelitas ismételten arra szólítja fel Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy távozzon a közéletből és mondjon le minden pozíciójáról.

Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten az Együtt székháza előtt azt mondta: felháborítónak tartják, hogy egy olyan ember, aki bántalmazta fizikailag és lelkileg az élettársát, gyermekei anyját, és saját gyermekei előtt rendszeresen drogot fogyasztott, még a magyar közéletnek “alkotó és formáló része” lehet.


Hozzátette: úgy gondolják, hogy Juhász Péternek minden politikai és minden közéleti pozíciójából azonnal vissza kell vonulnia.

Mint Baczkó Norbert mondta: attól, hogy az egyéni képviselő-jelöltségtől visszalépett, még pártja országos listavezetője, és így továbbra is országgyűlési képviselőjelölt. A fenti három dolognak az egyike is elegendő lenne, hogy Juhász Péter egész életre méltatlanná váljon bármilyen közéleti tisztség viselésére – jelentette ki.

A Fidelitas egy molinót is kifeszített az Együtt központi irodája előtt, amelyen “A nőverő Juhász Péternek távoznia kell a közéletből” felirat volt olvasható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.