EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Fidesz: A Jobbik vezetésében áfacsalók, bűnözők és megvett politikusok vannak

A Fidesz szerint a Jobbik vezetésében áfacsalók, bűnözők és megvett politikusok vannak.

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton, a közmédiának Budapesten nyilatkozva úgy fogalmazott, most Staudt Gábor bukott le, aki egy áfacsaló bűnszervezet tagja volt, és valószínűleg ennek is köszönhető elképesztő és gyors vagyonosodása.


“Öt éve még semmije sem volt, most pedig 200 négyzetméteres házban él és 12 millió forintot tart a bankban” – mondta, hozzátéve, a Jobbik teljes vezérkara is 100 millió forintos ingatlanokban él.

A kormánypárti politikus szerint nem csoda, ha Vona Gábort – akárhová is megy -, csalódott és dühös jobbikosok várják, mert a Jobbik a hatalomért és a pénzért mára minden korábbi elvét feladta, és a Jobbik vezetése a lelkét szó szerint eladta.


A Jobbik a legkorruptabb és a legkétszínűbb párt – jelentette ki Budai Gyula.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.