EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Fidesz: A Jobbik vezetői leginkább saját lakhatásukkal vannak elfoglalva

A Fidesz szerint a Jobbik vezetői leginkább saját lakhatásukkal vannak elfoglalva. Így reagált a nagyobbik kormánypárt pénteken az MTI-nek Vona Gábor nyilatkozatára.

A Jobbik elnöke hajdúnánási sajtótájékoztatóján arról beszélt: a Jobbik-kormány április 9-től azt fogja üzenni a magyar embereknek, hogy az otthonok biztonságát, különösen a fiatalok otthonhoz jutását segíteni kívánja. Vona Gábor a helyi utcafórumot követő rögtönzött tájékoztatóján pártja programjának otthonteremtési csomagját mutatta be, miután szerinte a fiatalok számára az egyik legsúlyosabb kérdés, hogy lesz-e lakásuk, tudnak-e valahol élni, lesz-e fedél a fejük felett.


A Fidesz közleményében azt írta: a teljes Jobbik vezérkar 100 millió forint érték fölötti ingatlanokban él. A Fidesz szerint a Jobbik a legkorruptabb és legkétszínűbb párt, a hatalomért és a pénzért hátat fordítottak minden korábbi értéküknek”.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.