EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Egyéb Békéscsaba

Fidesz-győzelem Békésben is!

Elsöprő győzelemmel nyerte meg a Fidesz–KDNP az április 8-ai választást. Az egyéni választókerületekben is taroltak a képviselők, és a listás választást is nagy fölénnyel nyerték meg. Békés megye összes választókörzetében a fideszes politikusok arathatták le a babérokat.

Békés megye 1. sz. választókerületében Herczeg Tamás, a 2. sz. választókerületben Dankó Béla, a 3. sz.-ban dr. Kovács József, míg a 4-esben Simonka György nyerte a választást, mindannyian a Fidesz–KDNP pártszövetség politikusai.


Természetesen Herczeg Tamás is elment szavazni április 8-án
Fotó: Facebook

Országos viszonylatban is jelentős többségben a fideszes képviselők örülhettek a győzelemnek. A magyar választók döntöttek, mégpedig arról, hogy nem kérnek az egymás és a kormányzat ellen acsarkodó ellenzéki politikusokból. A nem végleges választási eredmények szerint nemcsak az ellenzék pártjait, de hangadó politikusaikat is elutasította a választók többsége.

Simonka György a 4. sz. választókerület győztese /Fotó: Videograbb

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.