2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Gyerekjáték lesz fizetni a Szigeten

Nincs több sorban állás a fesztiválokon a feltöltőpontoknál – derült ki tegnap a Sziget Fesztivál sajtótájékoztatóján. Megszűnik ugyanis a fesztiválkártya, helyette a karszalagok lesznek fizetőchippel felszerelve. A karszalagot a fesztivál applikációján keresztül is fel lehet majd tölteni. Idén a korábbinál is több nemzetközi sztár ad koncertet augusztus 8–15. között: fellép Lana Del Rey, Dua Lipa, Kendrick Lamar és a Gorillaz is. A Sziget ugyanakkor együttműködési megállapodást írt alá az idén 70 éves Izraellel, amelynek keretében a fesztivál egy hete alatt számos izraeli művész lép fel. A rendezvény Nelson Mandela egykori dél-afrikai elnök születésének századik évfordulójához is kapcsolódik, több dél-afrikai fellépő is érkezik a Szigetre.

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.