EUR: 323,61 Ft
CHF: 287,40 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Gyerekjáték lesz fizetni a Szigeten

Nincs több sorban állás a fesztiválokon a feltöltőpontoknál – derült ki tegnap a Sziget Fesztivál sajtótájékoztatóján. Megszűnik ugyanis a fesztiválkártya, helyette a karszalagok lesznek fizetőchippel felszerelve. A karszalagot a fesztivál applikációján keresztül is fel lehet majd tölteni. Idén a korábbinál is több nemzetközi sztár ad koncertet augusztus 8–15. között: fellép Lana Del Rey, Dua Lipa, Kendrick Lamar és a Gorillaz is. A Sziget ugyanakkor együttműködési megállapodást írt alá az idén 70 éves Izraellel, amelynek keretében a fesztivál egy hete alatt számos izraeli művész lép fel. A rendezvény Nelson Mandela egykori dél-afrikai elnök születésének századik évfordulójához is kapcsolódik, több dél-afrikai fellépő is érkezik a Szigetre.

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.