EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Hódmezővásárhely

Győzött a Fidesz–KDNP és Lázár János!

Április 8-án Magyarország és Hódmezővásárhely is választott. Lázár János és a Fidesz–KDNP pedig elsöprő győzelmet aratott.

Az országos átlaghoz képest is magas volt Hódmezővásárhelyen és a 4-es számú választókörzetben részvételi arány az április 8-i választáson

Csongrád megyében, Szegeden Szabó Sándor (MSZP–Párbeszéd) és B. Nagy László (Fidesz–KDNP), Szentesen Farkas Sándor (Fidesz–KDNP), míg Hódmezővásárhelyen Lázár János (Fidesz–KDNP) nyerte meg egyéni választókerületét. Utóbbi két politikus egyedül több szavazatot kapott, mint valamennyi ellenfele összesen.


Lázár János elsöprő sikert aratott, Hódmezővásárhelyt is hozta

– Mindenkinek megtanítottuk, hogy azért a víz az úr. Mindenekelőtt szeretném megköszönni azoknak a makói és hódmezővásárhelyi polgártársaimnak, akik több mint 71 százalékkal vettek részt ebben a választásban, ez megkérdőjelezhetetlenné teszi a győzelemnek az értékét. Szeretném megköszönni szülővárosomnak, Hódmezővásárhelynek, mert február 25-ért revansot vettünk. És szeretném megköszönni annak a városnak, ami befogadott és ahol otthonra leltem, Makó városának. A választásokat követően együttműködést ajánlok Kiss Attila doktor úrnak és Rója István tanár úrnak. Az elnyert bizalmat arra fogom használni, hogy mindenki képviselője legyek, ne csak azoké, akik rám szavaztak, hanem azoké is, akik ellenem adták le a voksukat – fogalmazott Lázár János a választás estéjén tartott sajtótájékoztatóján.

Kapcsolódó Cikkek