EUR: 314,62 Ft
CHF: 278,99 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Belföld

A családok helyett migránsokra megy a pénz, ha bevándorlóországgá válunk

A családtámogatási rendszer megvédésére szólított fel az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy ha bevándorlóországgá válunk, akkor a családok helyett a migránsokra megy a pénz.

Novák Katalin a magyar családokhoz, szülőkhöz és azokhoz a fiatalokhoz szólt, akik családot terveznek. Azt mondta, ha a vasárnapi országgyűlési választáson Soros jelöltjei kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, és a családok helyett a migránsokra megy a pénz.


Ha a migránsokat kell eltartani, az ellenzéki kormány nem fog habozni eltörölni a családi adókedvezményt, az otthonteremtési és a kisgyermekes édesanyákat segítő támogatásokat, a gyed extrát, az ingyenes gyermekétkeztetést és az ingyenes tankönyvellátást – tette hozzá.

A választás tétje, hogy megmarad-e a magyarországi családtámogatási rendszer, hogy “a magyar családokat támogatjuk a jövőben is vagy a migrációra költjük azokat a forrásokat, amelyeket jelenleg a családtámogatásokra fordítunk” – mondta az államtitkár.


Novák Katalin ezért arra kért mindenkit, hogy vasárnap, amikor leadja a szavazatát, “akkor egyúttal védje meg a magyar gyermekes családokat és a családtámogatásokat is”.

Kiemelte, a jelenlegi kormány minden e téren működő programot megtart, sőt erősíteni kíván.

A vasárnapi választás sorsdöntő lesz, az hosszú távra eldöntheti Magyarország sorsát – közölte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek