EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,36 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Ha nincs kerítés, itt maradhatnak a migránsok

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint ha nem lenne a határon a kerítés és korlátozás nélkül juthatnának be az országba ismeretlen identitású és szándékú emberek, akkor itt maradhatnának, mivel az az idő elmúlt, hogy továbbmehessenek nyugatra, ugyanis lezárult az osztrák, a német és a francia határ.

Bakondi Györgyöt arról kérdezték csütörtökön az M1 aktuális csatornán, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a “Soros-szervezetek” újabb támadásra készülnek: egy újabb “Soros-jelentéssel” akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.


Úgy fogalmazott: látható, hogy 2015 óta folyamatosan támadják a kormány politikáját, elsősorban a migráció ügyében, de a biztonsági kérdésekben és a civil szervezetek átláthatóságának érdekében tett lépéseit is.

Hozzátette: nem új a “fenyegetőzés” a jogállami kritériumokkal, az európai uniós pénzek elvonásával, mindenesetre ezek célja világos: megerősíteni a bevándorláspárti erőket és meggyengíteni azt a kormányzatot, amely az európai uniós bevándorlási elképzelések útjában áll.

Kapcsolódó Cikkek