EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,48 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Hajdú Péter: Nem szeretném, hogy a migránsok ellepjék a hazánkat

Hajdú Péter nyíltan vállalja véleményét: szerinte a mai Magyarország jó kezekben van, és nem tud olyan otthont elképzelni, ahol a baloldal és a Jobbik karöltve próbálná irányítani hazánkat. Úgy érzi, közszereplőként kötelessége elmondani, mit gondol.

Hajdú Péter sosem rejtette véka alá, hogy konzervatív nézeteket vall. Mint mondja, biztos kezekben érzi a saját és a családja jövőjét a mai kormány mellett. – Nyíltan politikailag állást foglalni Magyarországon a közszereplők esetében nem divat, pedig nem kellene véka alá rejteni a véleményüket. Külföldön kifejezetten büszkék rá a hírességek, hogy meghallgatják őket, és ki is merik mondani, amit gondolnak. Én itthon is ki merem jelenteni, hogy szimpatizálok a kormánnyal. Őszintén azt gondolom, hogy az ország stabilitása érdekében Magyarországnak arra van szüksége, hogy ez a kormány tovább tudja végezni munkáját. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy milyen értékek mentén tudna kormányozni a balodali ellenzék a Jobbikkal. Az ország érdeke a stabilitás, ennek pedig az a feltétele, hogy a jelenlegi kormány hatalmon maradjon – jelentette ki Hajdú Péter, akinek a migránskérdésben is határozott véleménye van.


– Én is azt vallom, amit a nagyok: „Gyáva népnek nincs hazája!” A határokat meg kell védeni, nagyon jól teszi a kormány, hogy nem enged az EU-nak. Nem tudom, hogy ha az ellenzék hatalomra kerülne, ők mit tennének. Mivel érdekelnek a közügyek és a politika, elég sokat olvasok a témában. Láttam olyan cikkeket és nyilatkozatokat, hogy lebontanák a kerítést, meg olyat is, hogy nem. Még ebben sincs egységes álláspont, összevissza kommunikálnak, nem lehet kiigazodni rajtuk. Azt gondolom, hogy a jelenlegi kormány migránspolitikája teljesen rendben van. Szerintem senki sem szeretné, hogy migránsok lepjék el a hazánkat, én sem. Igenis maradnia kell a kerítésnek, és igenis az a jó politikai irány, amit a kormány képvisel a migrációs kérdésben – mondta a műsorvezető.

Több százezren jönnének határzár nélkül


A határvédelmi kerítés Magyarország biztonságának garanciája és az illegális bevándorlás elleni küzdelem szimbóluma – jelentette ki nemrég a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, Dömötör Csaba. Mint mondta, a kerítés jelképe annak is, hogy igenis lehetséges megvédenünk közösségeinket és kultúránkat.

Fotó: MK

Ha nem lenne határzár, Magyarország továbbra is a fő migrációs útvonalon feküdne, és mint 2015-ben, újra több százezer illegális bevándorló lépne az ország területére, így hazánk teljesen védtelen lenne az illegális bevándorlás következményeivel szemben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

    Változtatnak a jogszabályokon az e-rollerek miatt

    Elárasztották a várost az elektromos rollerek, amik jelenleg nem minősülnek járműnek, ami számos problémát felvet. A Lokál megtudta, hogy már előkészületben van a hazai jogszabályok kiegészítése ezzel kapcsolatban, hogy biztonságos legyen a közlekedés.

  • Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kaposmérőn él Kassai Lajos magyar íjkészítő, lovasíjász versenyző, a Magyar Érdemrend középkeresztje tulajdonosa. Módszere egyedülálló a világon: amit a lovasíjászatról tudni, azt jelenleg tőle tudja a világ.