2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Hajdú Péter: Nem zavar, ha most fél évig pihenek

Hajdú Péter másfél év után távozik az ATV-től. A csatornával való szakítás egy cseppet sem viselte meg, sőt a tévés a Lokálnak elárulta: rengeteg terve van, bevásárlóközpontot épít, de ha most fél év pihenő következik, azt sem bánja.

– Az élet nem áll meg azzal, hogy eljövök az ATV-től – kezdte a Lokálnak Hajdú Péter. – Imádom a televíziózást, de ha most fél évet pihennem kell, akkor azt is örömmel teszem. A pihenést csak képletesen értem, mert amúgy soha nem tudtam igazán pihenni, soha nem volt az erősségem. A televíziózás mellett rengeteg projektem van, amivel szívesen foglalkozom és rengeteg időmet elveszi. Az orvosi központ már elkészült, most már csak be kell indítani. Ott van az éttermem is, amit nem hanyagolok el, illetve a miskolci sörfesztivált is szervezzük továbbra is, az ezzel foglalkozó cég egyik tulajdonosa vagyok. Emellett Törökbálinton a Tükörhegyen is tervezek egy bevásárlóközpontot. Szóval nem fogok egyáltalán unatkozni, és a televíziózáshoz sem ragaszkodom foggal-körömmel. Ha megcsörren a telefonom és érkezik egy szimpatikus ajánlat, akkor megyünk tovább – tette hozzá a tévés, aki a közösségi oldalán is beszámolt a váltásról.
„Ismét lezárul egy rövid korszak az életemben. Két hete már jeleztem az ATV vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak, hogy szeptembertől nem folytatjuk az Esti Frizbi című műsort az ATV-n. A csatornától is elköszönök! Szép volt ez a másfél év, csak köszönettel tartozom érte. Sok sikert kívánok az ATV-nek!” – írta Facebook-oldalán Hajdú, homályban hagyva a távozás pontos okát. A csatorna által kiadott közleményből is csak annyi derült ki, hogy a műsorvezető és az ATV közös megegyezéssel, békében vált el egymástól, és az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig látható a csatornán. Ráadásul igazi meglepetés is lesz, Hajdú ugyanis az Instagramján arról is beszámolt, hogy elvitte vacsorázni a Cobra 11 és a Rex felügyelő főszereplőjét, Gedeon Burkhardot. A 48 éves német sztár lesz az egyik utolsó vendég, aki annyit változott az évek alatt, hogy alig lehet ráismerni.


Hajdú Péter és Gedeon Burkhard

 

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.