EUR: 331,13 Ft
CHF: 301,27 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Külföld

Hajmeresztő! Líbiai gyerekek „terrorista tömeggyilkosost” játszanak – Videó!

Egyszerűen felfoghatatlan, hová tart a világ. A felvételt elnézve még mindig nehéz ép ésszel felfogni, ugyan mi hasznunk van abból, ha a brüsszeli döntéshozók más kultúrával rendelkező, többnyire agresszív, tanulatlan bűnözőkkel akarják vegyíteni Európa és ezzel Magyarország népességét is.

Gyerekkorunkban mi labdáztunk, bújócskáztunk, bunkert építettünk, ha pedig valamilyen apró csínytevést követtünk el a játék hevében, jött a szülői figyelmeztetés. Ezzel szemben Líbiában már a gyerekeket is erőszakra nevelik. Milyen emberek azok, akik hagyják, hogy gyermekeik terrorista tömeggyilkosost játszanak felfegyverkezve, miközben azt skandálják, hogy Allah Akbar? Brüsszel és az ENSZ pedig azt hangoztatja, hogy ezekkel az emberekkel, migránsokkal semmi probléma, ráadásul még hasznosak is lehetnek majd Európa számára. Mi tényleg ezt akarjuk?


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brüsszel a támogatáspolitikán keresztül próbál hatást gyakorolni

    Brüsszel a támogatáspolitikán keresztül próbál hatást gyakorolni

    Brüsszel nem gyakorolhat hatást a nemzeti hatáskörbe tartozó területekre, mint például az oktatás, az egészségügy vagy a szociális politika, ugyanakkor úgy avatkozik be, hogy a támogatáspolitikába épít be olyan feltételeket, amelyek a nyugat-európai érdekeket és célokat szolgálják – mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön, egy szakmai konferencián, Budapesten.

  • Hivatalos! Megszületett a megállapodás a brit kiválásról

    Hivatalos! Megszületett a megállapodás a brit kiválásról

    Megszületett a megállapodás a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről szóló szerződésről – jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Boris Johnson brit kormányfő csütörtökön a Twitteren.